Количка

0 артикула

Условия за ползване

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се ползва. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и от най-отдолу на всяка страница на този сайт.
Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.
Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

  • помогнем при попълване на поръчка;
  • информираме отностно продукти или услуги;
  • да предоставим услуги и поддръжка;
  • известим за нови услуги или други ползи;
  • предоставим персонализирани промоционални оферти;
  • изберем съдържание което да Ви бъде показано;

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ПРАВА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ОТ НАС УСЛУГИ

 

I. ОБЩИ ПРИЛОЖЕНИЯ

  1. Този уебсайт е собственост на Бейс Електроникс ЕООД, наричан за по-кратко по-долу ТЪРГОВЕЦ. Бейс Електроникс ЕООД си запазва правото да прави промени по сайта, условията за ползване и данните посочени в сайта, без да е необходимо предварително уведомление. 
  2. Търговецът предоставя услуги на потребителите/клиентите посредством интернет магазина batterymarket.bgТези условия обвързват всички потребители и уреждат взаимоотношенията за напред. 
  3. С натискане на бутона "Регистрация", потребителят/клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. 
  4. Потребителят/клиентът е длъжен да се запознае с Общите условия, Политика на личните данни (Декларация за поверителност) на сайта batterymarket.bg.
  5. Идентифицирането на потребителя/клиента с цел възпроизвеждане на изявлението му, както и приемането на Общите условия, Политиката на личните данни така и направена поръчка, се извършва чрез съхранените в "Лог файлове" на сървъра на batterymarket.bg , съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация.
  6. Продуктите, които се намират на интернет страницата batterymarket.bg, не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ продуктовата линия на ТЪРГОВЕЦА.

II. ЦЕНИ. НАЧИН НА ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

 

  1. Продуктите в каталога на ТЪРГОВЕЦА са в основна валута Български лев и включват ДДС. Съответно всички поръчки направени от България за български физически и юридически лица в интернет сайта batterymarket.bg се превалутират в български лева (BGN).
  2. ТЪРГОВЕЦЪТ предоставя на потребители/клиенти от други държави възможността да се разплащат с други валути освен основната. Валутните курсове на всички валути се определят фиксинга на Централната Европейска Банка (European Central Bank) за деня и се изчисляват автоматино.
  3. Съгласно действащото Европейско законодателство, ТЪРГОВЕЦА начислява на всички продукти и услуги Данък Добавена Стойност (ДДС), освен в случаите когато това не се изисква.
  4. ТЪРГОВЕЦЪТ не начислява ДДС в случаите, когато потребителя/клиента е юридическо лице от държава членка на Европейския съюз и се идентифицира с актуален VIES номер.

 

III. ПОРЪЧКА