Количка

0 артикула

За нас

Нашата история | Бейс Електроникс ЕООД    Кои сме ние ...

 

     Бейс Електроникс ЕООД е създадена през 2010 г. с предмет на дейност: търговия на едро и дребно с промишлена електроника, електроника за бита, ремонт на ел. апаратура, поддръжка и ремонт на UPS системи, проектиране и изграждане на аварийно захранващи системи, гаранционно и извънгаранционно обслужване на UPS. Дългосрочната цел на фирмата е разширяване на дейността в сферата на електрониката и предоставяне на услугите, както в България, така и в съседните ни страни - Румъния и Гърция.

 

    Нашата политика ...

 

   Нашата политика е насочена към професионално обслужване на нашите клиенти, от физически лица и фирми до големи предприятия и заводи. Наш ангажимент е да Ви предложим винаги няколко оптимални варианта, да обсъдим всички детайли около Вашите потребности и вие сами да изберете най-подходящия. 

   Да предлагаме високо качествени продукти, с гарантиран произход и сертификат за качество. 

   Да Ви предложим най-добра цена. 

 

    Техническо оборудване ...

 

   Към настоящия момент разполагаме със съвременна апаратура и софтуер за диагностика на аварийни захранващи устройства (UPS), както и стенд за изпитания на оловно-тягови и стартови батерии на фирмата Bosch. 

   Стенд за изпитания, диагностика и циклично зареждане и разреждане на батерии за лаптопи батерии за винтовеерти, Li-Ion, Ni-Mh, Ni-Cd елементи, както и софтуерна база данни диагностика на над 15 000 модела батерии за лаптопи.

    Машина за точково заваряване и асемблиране на батерийни пакети с различна форма и напрежение.

   Лаборатория за разработване на софтуерни алгоритми, изпитания и тестове на програмируеми контролери (PLC).

     Собствена база данни за препрограмиране и reset на над 10 000 чипа на батерии за лаптопи и батерии за винтоверти.

   Професионално изграден склад за съхранение на всички видове батерии съгласно техническите изисквания по съотвентите спецификации на производителя. 

 

    Софтуер и програмно осигуряване ...

 

Наша гордост е това, че разполагаме със съвремен софтуер и програмно обезпечение осигуряващо ни икономическа ефективност и потенциал както и възможността за професионално обслужване на Вас - нашите клиенти. 

 

   Разполагаме със собствени сървъри за сухранение на всички наши данни, както и изградена SOAP (API) репликация за обмен на структурирана информация при имплементацията на всички наши уеб услуги, както и вътрешно фирмен обмен на данни.

   Използваме изградена автоматична връзка в реално време с Търговски Регистър, Спиди АД и Борика Банк Сервиз.

   Всички наши данни са защитени и надеждно криптирани с 256 битов SSL Сертификат за сигурност True Business ID with EV издаден от GeoTrust, Inc (USA)

   Всички данни запазвани на нашите сървъри са съобразени със Общия регламент за защита на лични данни (GDPR от General Data Protection Regulation) в сила от 25 Май 2018 год.

 

    Човешки ресурс ...

 

   Ние сме високо образован екип от млади специалисти, със отлични познания в областта на електрониката. Умеем да работим в динамична среда и да предлагаме най-доброто от себи си за изпълнение на зададените ни проекти. 

   Работим с всички стандарти - ANSI, JIS, IEC (ISO) и ГОСТ.

 

    Логистика ...

 

   Използваме всички възможни куриерски фирми с оглед бърз срок за доставка и цена.

   Доставяме също и до страни от Европейския съюз със срокове от 3 до 5 работни дни.

 

    Законодателство ...

 

   Бейс Електроникс ЕООД е търговско дружество, създадено съгласно действащото българско законодателство и частност Търговския закон. Ние спазваме всички нормативни разпоредби, касаещи условията на безопасност на труда, касаещи защитата на потребителите и свободната търговия, както в България, така и в Европейския съюз. 

   Нашите данни и всички обявени актове са публични и са на разположение в Български Търговски регистър - БЕЙС ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД, Булстат (BG) 201272820 и VIES - BG201272820

 

Търговски регистър

Европейски регистър (VIES)

 

    Екология ...

      В процеса на изграждане на нашия бизнес, ние сме заложили не малка част на това,  да създадем ясна фирмена политика за опазване на околната среда. Наред със законовите изисквания които изпълняваме ние се ангажираме и морално в опазването на околната среда. 

 

   Ние членуваме в организация за колективно събиране и оползотворяване на негодните за употреба батерии и акумулатори, съгласно Закона за управление на отпадъците и за изпълненията на задълженията и Наредба за изискванията за пускане на пазара на батерии и акумулатори. 

   Във всички наши обекти са внедрени контейнери за разделно събиране на Негодни за употреба батерии и акумулатори (НУБА). 

   Имаме изградена и ефективно действаща система за разделно събиране на отпадъци. 

   Фирмена програма за Енергийна ефективност. 

   Всички наши продукти са обозначени със съответните символи за възможнност за рециклиране и оплзотворяване, както и информация за изхвърляне.