Количка

0 артикула

БАТЕРИЯ ЗА ВИНТОВЕРТ

AEG

Батерии за винтоверти Bosch:

Bosch

Батерия за винтоверт Milwaukee

Milwaukee

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Батерия за винтоверт

Батерия за винтоверт - всичко важно, което трябва да знаете

 

Батерия за винтоверт - въведение

 

Батерията за винтоверт е изключително важна за работата и правилното функциониране на устройството. Често срещана ситуация е поради някаква причина оригиналната, първоначална батерия да се повреди или да не работи достатъчно ефективно поради някаква причина. Използването в домашни условия, а и не само крие рискове, които да намалят живота на батерията на винтоверта, затова трябва да бъдете много внимателни при не само при нейното използване, но и при нейното съхранение. Ако все пак се наложи да подмените батерията за винтоверт, доверете се на магазин, който специализира в предлагането на такъв тип стоки, за да бъде сигурно в качеството и гаранцията.

 

Вижте: Всички вариант на батерия за винтоверт

 

 

Батерия за винтоверт - какво основно трябва да знаете?

 

 

Батерия за винтоверт 1
Батерия за винтоверт - снабдете с батерия от нас!

Използвайте батерия за винтоверт, която има номинално напрежение, съответстващо на посоченото на Вашето устройство, тай като по-високите волтажи могат трайно да повредят машината и дори да предизвикат пожар.

 

Трябва да бъдете сигурни, че при зареждане, зарядното устройство спира да зарежда батерията за винтоверт, когато тя достигне до своя пълен капацитет, тъй като презареждането може значително да наруши нейната работа и  да доведе до евентуални повреди.

 

Така, че имайте предвид да не оставяте батерията за винтоверт прекалено дълго време да се зарежда. В тази връзка трябва да се съобразите и с предписанието на конкретния производител, който е отбелязал необходимото време за зареждане на батерията за винтоверт.

 

Зареждайте батерията за винтоверт единствено и само с подходящото за нея зарядно устройство, за да не създадете предпоставка за опасни ситуации.

 

В случай, че не използвате винтоверта, най-добре извадете батерията и я поддържайте заредена. Също така я съхранявайте по-далеч от метални предмети например като ключове, отверки, монети и др., тъй като може да се получи окъсяване, поради създаването на мост между 2-та терминала на компонентите.

 

Поддържайте батерията за винтоверт винаги суха и чиста. В никакъв случай не допускайте пряк контакт с течности, защото това най-вероятно ще причини късо съединение. Това се отнася и за течните препарати за почистване на повърхности - определено ги избягвайте, когато става въпрос за батерия за винтоверт.

 

Ниските температури и студа също са два показателя, които не влияят добре на батерията за винтоверт - правят я мудна и бавна.

 

За да получите най-доброто представяне на устройството, когато е напълно заредено, трябва да изчакате малко, докато загрее. За тази цел можете да започнете работа с по-леко натоварване, след което да преминете към пълна мощност.

 

При изваждане на батерията на винтоверта от уреда, първо натиснете съответните бутони за освобождаване, за което не нужно да се прилага голяма сила.

 

 

Батерия за винтоверт 2
Батерия за винтоверт - качествени батерии

Когато винтовертът се изключил сам, недейта да натискте бутона за стартиране, защото това може да повреди батерията на винтоверта.

 

 

Не трябва да изхвърляйте неработещата или повредена батерия за винтоверт заедно с другите неща в битовия отпадък. Тя се счита за токсичен отпадък, което означава, че трябва да бъде изхвърлена на определените за това места.

 

Батерия за винтоверт и правила за безопасност при използването й

 

Уверете се, че бутоните за изключване и включване са в правилната позиция и избягвайте възможността без да искате да включите устройството.

 

Батерията за винтоверт трябва да се използва единствено по предназначение със съответния уред.

 

Недейте да се опитвате да отваряте корпуса на батерията на винтоверта, защото може да стане късо съединение.

 

Не дръжте батерията на слънце, близо до източници на топлина или в горещи помещения, за не се предизвикате експлозия или пожар.

 

Ако неправилно съхранявате или използвате машината, могат да се появят изпарения. В подобен случай е препоръчително да излезете на чист въздух, ако се намирате в затворено помещение.

 

Ако при определени условия възникне ситуация, при която от батерията за винтоверт има възможност да излезе някаква течност, задължително пазете очите си от директен контакт с нея. Това важи и за Вашата кожа - при попадане на течността върху нея моментално се измийте с чиста вода, за да избегнете предизвикването на възпаление, сърбеж, или изгаряне. При нужда, потърсете съдействие и лекарска помощ.

 

Пазете батерията за винтоверт от директни удари, падане за земята и подобни. В случай, че липсва даден елемент и компонент по нея или има нарушена структура, в никакъв случай не я използвайте.

 

 

Зареждане на батерия за винтоверт

 

 

Батерия за винтоверт 3
Батерия за винтоверт - купете през сайта ни!

Препоръчително е зареждането на батерия за винтоверт да става в закрити помещения, в които температурата е между 5 и 40 градуса по Целзий, което допълнително ще удължи живота на батерията.

 

 

Както вече уточнихме - използвайте зарядни устройства, които са подходящи и съвместими с Вашата конкретна батерия за винтоверт и не я зареждайте прекалено дълго. За да бъде времето точно толкова, колкото е необходимо, следете индикациите, които зарядното Ви дава.

 

Трябва да знаете, че тя има фабричен заряд и преди първата употреба я заредете напълно, за да използвате ефективно нейния абсолютен капацитет.

 

Батерията за винтоверт е силно препоръчително да бъде съхранявана напълно заредена, което значително ще удължи нейния жизнен цикъл.

 

Недейте да зареждате батерията за винтоверт, там където има силна влага или е мокро, за да не предизвикате токов удар.

 

 

Разгледайте онлайн магазина ни и изберете най-добрата батерия за винтоверт

 

Батерия за винтоверт - как най-лесно и удобно да подмените старата?

 

Различните марки и модели винтоверти съответно работят с различни батерии. Всеки от може да има нужда от различна конфигурация или различен брой на клетките. Всички уреди има изписани върху себе си или върху опаковката си своя конкретен тип.

 

 

Батерия за винтоверт 1
Батерия за винтоверт - разгледайте всички продукти!

Това изключително много улеснява процеса по смяна на батерията за винтоверт, защото не е необходимо да се разхождате до магазина или да разнасяте винтоверта - можете лесно и удобно да направите поръчка онлайн.

 

 

В нашия сайт можете да разглеждате и избирате батерия за винтоверт по изключително практичен и комфортен начин, който не само Ви гарантира маркови продукти с доказано качество, но ще Ви спести и много време. Предлагаме изключително богат асортимент от различни видове батерия за винтоверт, а гаранцията на всички е 12 месеца.

 

Можете да изберете филтър и да селектирате само марката, която Ви интересува или директно в търсачката да вкарате конкретния модел. Доставките, които извършваме покриват всички населени места в страната. Те са с наложен платеж и имат опция преглед и тест, което означава, че не заплащате нищо предварително и можете да се убедите в качеството на самия продукт. Имате възможност да върнете батерията за винтоверт в 14 дневен срок.

 

  • AEG
  • Black & Decker
  • Bosch
  • Dewalt
  • Einhell
  • Festol
  • FireStorm
  • Makita
  • Metabo
  • Milwaukee
  • Skil
  • Wurth

 

Ако имате някакви въпроси относно батерия за винтоверт, ние сме на Ваше разположение: 0 7009 0087; 0888 006 946


Батерия за винтоверт - въведение
Батерия за винтоверт - какво основно трябва да знаете?
Батерия за винтоверт и правила за безопасност при използването й
Зареждане на батерия за винтоверт
Батерия за винтоверт - как най-лесно и удобно да подмените старата?