Количка

0 артикула

Батерия за лаптоп

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Батерия за лаптоп

Батерия за лаптоп - какво да правите, когато има нужда от подмяна?

 

 

Батерия за лаптоп и нуждата от резервен вариант

 

Работата на батерията за лаптоп се влошава с течение на времето и това е факт. Тя губи капацитета си, а също така започва да отнема повече време за зареждане.

 

Тук на помощ идват нашите топ предложения за резервна батерия за лаптоп. Всички предлагани от нас продукти са изработени от най-висококачествените акумулаторни клетки, които осигуряват съществен тласък на Вашия ъптайм, като същевременно с това се намалява и времето за зареждане.

 

Зареждането в движение никога не е било по-лесно. Възможностите за избор на батерия за лаптоп от Battery Market предоставят разнообразни и достъпни варианти, съобразени с нуждите на всеки.

 

 

Батерия за лаптоп 1
Батерия за лаптоп - качество и достъпност

Батерията за лаптоп е лесна за инсталиране, компактна и притежава невероятен интензитет, за да получите необходимата мощност, която Ви е необходима, при това на разумна цена.

 

Ние предлагаме много и различни оферти за батерия за лаптоп, обхващащи всички водещи и утвърдени световни марки лаптопи. Всички те са проектирани да гарантират оптимална производителност и напълно отговарят на оригиналните спецификации на фирмата производител.

 

 

 

 

Дайте на любимия си лаптоп необходимата му енергия и останете свързани с Вашия, избирайки сред най-добрите варианти за резервна батерия за Вашето устройство.

 

 

Батерия за лаптоп онлайн

 

Вашата стара батерия за лаптоп вече не издържа както в началото и сте  принудени да използвате своя преносим компютър като настолен?

 

Както вече споменахме, с течение на времето батерията на лаптопа се износват в следствие на постоянното използване и зареждане. Ние знаем, че Вие разчитате на Вашия лаптоп за различни ежедневни или работни задачи, така че всеки път, когато той не се захранва правилно, ситуацията може да бъде изключително стресираща.

 

За да продължите да слушате музика, да гледате филми, да стриймвате, да изпращате електронни съобщения, да работите по даден документ или просто да си сърфирате в интернет, в даден момент със сигурност ще имате нужда от резервна батерия за лаптоп.

 

При нас ще откриете най-добрите и качествени варианти за батерия за лаптоп, които можете да поръчате лесно, удобно и сигурно през нашия онлайн магазин, без да се налага да обикаляте и да губите излишно време.

 

Нашата платформа дава възможност да изберете желаната батерия за лаптоп по начина, по който Вие решите. Можете да да го направите директно чрез търсачката, където да вкарате точния модел батерия за лаптоп.

 

Ако не сте на сто процента наясно какво точно търсите или искате да разгледате по-обстойно, можете да използвате брандираните ни категории, които са разделени по марки производители. В допълнение имате възможност да сортирате (филтрирате) всички резултати за батерия за лаптоп спрямо вид и цена.

 

 

Батерия за лаптоп 2
Батерия за лаптоп - харесай и поръчай!

 

 

След като изберете Вашата батерия за лаптоп, натискате бутона Добави в количката. За да завършите покупката си не е нужно да имате регистрация - можете да направите експресна поръчка. Когато Вашата заявка бъде подадена, наш консултант ще се свърже с Вас в рамките на работния ден.

 

 

 

В нашият онлайн магазин за различни видове и марки батерия за лаптоп ще откриете огромно разнообразие и устройствата се доставят до всяка точка на страната. Всеки продукт има подробно описание, а гаранцията е 12 месеца.

 

Ние заставаме зад качеството на нашите продукти, което се обезпечава и от производителя.

 

 

 

В случай, че не успявате да откриете търсената от Вас батерия за лаптоп, можете да се свържете с нас и ние ще Ви съдействаме на телефон: 0888 006 946. Можете също да ни пишете на имейл: info@batterymarket.bg

 

  • С оглед кратък срок за доставка и най-добрата цена, ние работим с всички куриерски фирми.
  • Извършваме доставки и до страни от Европейския съюз. Срок - от три до пет работни дни.

 

 

Батерия за лаптоп от https://batterymarket.bg - видове

●Acer

●Apple

●Asus

●BenQ

●Dell

●Fujitsu Siemens

●HP Compaq

●IBM

●Lenovo

●LG

●Medion

●MSI

●Nec

●Samsung

●Sony

●Toshiba

 

 

Батерия за лаптоп - кои параметри трябва да имате предвид?

 

Батерията за лаптоп е изключително важен компонент за функционирането и безпроблемното използване на преносимия компютър. Именно тя е този елемент, който осигурява основната характеристика на всяко устройство - неговата мобилност, която гарантира свобода и удобство. Когато обаче батерията за лаптоп започне да губи своите качествени характеристики, идва време за нейната подмяна.

 

 

Батерия за лаптоп 3
Батерия за лаптоп - всички видове

В тази връзка, изборът на правилната батерия за лаптоп също играе важна роля. В следващите редове ще Ви помогнем като маркираме няколко насоки и параметри, с които трябва да се съобразявате, когато купувате нова батерия за лаптоп.

 

 

  • Продуктов номер на батерията на лаптопа - Производител - Модел - изключително основни параметри, без които изборът на нова батерия за лаптоп е като игра на тото.

 

  • Химичен състав - литиево-йонни батерии (Li-ion) или такива с никел-металхидридна технология (NiMH). Вторият вариант е доста остарял и почти неприложим, но все пак проверете какъв точно вид е Вашата старата батерия за лаптоп.
  • Капацитет - колкото по-голям е той, съответно толкова по-дълго време ще работи батерията на лаптопа без да има нужда от допълнително презареждане или директен достъп до контакт. Това също зависи и от капацитета на консумация на самия лаптоп.
  • Напрежение - проверете какво е напрежението, при което работи Вашия преносим компютър, за да го унифицирате с новата батерия за лаптоп. Малки разминавания са допустими, но големи такива ще Ви създадат проблеми.

 

 

  • Брой клетки - по-големият им брой съответно означава и по-голям капацитет. Също така, батерия за лаптоп с повече на брой клетки, автоматично означава и по-голяма тежест.
  • Гаранция - задължително е новата Ви батерия за лаптоп да има гаранция, което е знак за качество и дава легитимност на търговеца.

 

Ако срещате някакви затруднения в избора си на подходящата батерия за лаптоп, ние сме на Ваше разположение за въпроси и информация.

 

За нас

 

 

Батерия за лаптоп 4
Батерия за лаптоп - каталог с продукти

Фирма Бейс Електроникс ЕООД е създадена през 2010 г. и нашата политика на работа е насочена към професионално обслужване на нашите клиенти, независимо дали става въпрос за физически лица или големи корпорации.

Нашата мисия е да Ви предложим най-добрите опции и варианти както за батерия за лаптоп, така и различни видове електроника и системи. Фокусът ни е насочен към осигуряването на високо качество на най-добри цени и гарантирано бързи доставки.

 

Поетият ангажимент към нашите клиенти включва и консултации с експерт, който да Ви помогне в избора на желаната батерия за лаптоп или друг продукт, предлаган в нашия онлайн магазин.

 

 

Ние винаги ще Ви предложим оптималното добрите варианти за Вашия конкретен случай и ще се съобразим с всички специфики и детайли, за да отговорим максимално удовлетворяващо на Вашите потребности.

 

Открийте това, което търсите в https://batterymarket.bg

 

 

 

 


Батерия за лаптоп и нуждата от резервен вариант
Батерия за лаптоп онлайн
Батерия за лаптоп от https://batterymarket.bg - видове
Батерия за лаптоп - кои параметри трябва да имате предвид?
За нас