Количка

0 артикула

Батерии за слухов апарат 10 | 13 | 312 | 675

Филтри
«1 2»

Батерии за слухов апарат

Батерии за слухов апарат - всичко важно, което трябва да знаете + полезни съвети

 

Батерии за слухов апарат - грижа, поддръжка и правилна експлоатация

 

Ще Ви дадем няколко съвета за това как да се грижите за своите батерии за слухов апарат и така максимално да увеличите продължителността на техния живот.

 

 

Батерии за слухов апарат 1
Батерии за слухов апарат - направете своя избор

Надяваме се информацията по-долу да Ви бъде наистина полезна по отношение на Вашите батерии за слухов апарат:

 

 

 • Стандартните батерии за слухов апарат издържат от три до двадесет и два дни. Това се определя в зависимост от типа на апарат, както от капацитета и вида на батерията, включително продължителността на употреба на апарата.
 • Капацитетът се измерва mAh (милиампер час) и това е показател за издържливост, който е различен при различните видове батерии за слухов апарат.
 • Сменяйте батериите за слухов апарат, ако има “изкривяване” на звука или ако трябва да усилвате звука повече от обикновеното.
 • Всеки път преди да смените батериите за слухов апарат, измийте внимателно ръцете си, за да не попадне вътре прах или мръсотия, която повреди уреда.
 • Батериите за слухов апарат често губят мощност, при това изведнъж, така че е препоръчително винаги да имате в себе си поне един допълнителен комплект.
 • За да предпазите резервните батерии от разреждане, избягвайте съприкосновението им с ключове, монети или други метални предмети, включително и Вашия смартфон.
 • Някои слухови апарати издават кратък звуков сигнал, когато зарядът падне. Незабавно сменете батериите за слухов апарат, когато чуете предупредителния сигнал.
 • Когато батериите се изтощят, веднага ги извадете, защото иначе те могат да се подуят и последващото им махане да бъде значително затруднено.
 • Винаги купувайте и използвайте батерии, които не са разопаковани. Преди употреба, проверете целостта на изолацията на новите компоненти, тъй като разрядът при батериите за слухов апарат започва веднага след изваждане на изолационната предпазна лента.
 • В случай, че не ползвате устройството си, отворете капачето на гнездото или направо го изключете. Това ще намали максимално изтощаването на батериите за слухов апарат. за батерията, за да намалите до минимум изтощаването на батерията.
 • Когато много дълъг период от време не използвате апарата, тогава изкарайте батериите от него.
 • През нощта оставяйте капачето на гнездото за батерии отворено, за да може влагата да излиза навън. По този начин ще се предпазите от повреда и поява на корозия.
 • В никакъв случай не слагайте батериите за слухов апарат в хладилник или фризер. Съхранявайте ги на стайна температура. Избягвайте и прекалено високите температури (повече от 35 градуса).

 

Вижте още: Кит за почистване на слухов апарат

 

 

Батерии за слухов апарат - как да удължите живота им?

 

Увеличаването на живота на батериите за слуховия ви апарат може да ви спести време и пари. Ако можете да получите няколко допълнителни дни от всяка батерия, това е прилична сума, спестена в продължение на 12 месеца.

 

Има някои неща, които можете да направите, за да увеличите допълнително живота на батериите за слухов апарат. Някои от тях бихте могли да превърнете в свои ежедневни навици и сме сигурни, че ще усетите разликата. Част от тях вече споменахме и сега ще ги разгледаме по-подробно, и също така ще допълним и някои нови неща:

 

1. Не оставяйте батериите за слухов апарат да се застояват прекалено дълго

 

 

Батерии за слухов апарат 2
Батерии за слухов апарат - купете на ниска цена

Батериите за слухов апарат, които са неотворени и все още са в опаковката запазват своите характеристики и свойства с години. Като всяко нещо обаче, когато мине прекалено голям период от време, мощността започва да се понижава, така че винаги е по-ефективно да ги използвате своевременно, а не да ги държите в шкафчето дълги години.

 

 

2. Не махайте раздела, докато не сте готови да използвате батериите за слухов апарат

 

Слуховите апарати използват уникален тип батерия, наречена цинково-въздушна батерия. Всяка от тях има пластмасов капак, покриващ малки отвори в горната част.  В момента, в който пластината се извади, въздухът влиза в отворите и активира цинка.

 

Веднага щом това се случи, батериите за слухов апарат стават активни и захранването ще започне да се изчерпва, а връщането на пластината няма да има ефект. Ето защо трябва да я премахнете само, когато ще използвате батерията веднага.

 

3. Прилагайте правилото за пет минути

Веднага след изваждане й, не поставяйте батерията незабавно в слуховия апарат. По-скоро изчакайте около 5-7 минути. Това ще позволи на въздуха да я активира напълно, разширявайки живота й до три дни.

 

4. Съхранявайте батериите за слухов апарат при стайна температура

 

Може да сте чували, че можете да удължите живота на батериите, като ги държите във Вашия хладилник. По-ниската температура намалява отделянето на енергия, или поне така си мислят много хора.

 

В случай обаче, това създава проблем, защото цинково-въздушните устройства и влагата не се смесват, а кондензацията, която се образува от хладилника, води до корозия и по-висок риск от необратима повреда.

 

Както вече уточнихме - просто съхранявайте батериите за слухов апарат на стайна температура за най-добри резултати.

 

5. Оставете капака на батерията за слухов апарат да се отвори, когато не се използва

 

Когато не използвате устройството си, изключете го и отворете капака на батерията. Това предотвратява изтичането и предотвратява корозията.

 

6. Не съхранявайте слуховите си апарати в банята

 

Влагата и температурните промени са вредни и спалнята е вероятно най-доброто място за съхранение.

 

7. Извадете батериите, ако няма да използвате слуховите апарати за продължителен период от време

 

 

Батерии за слухов апарат 3
Батерии за слухов апарат - богат избор на батерии

Ако за известно време не възнамерявате да използвате уреда, изваждането на батериите за слухов апарат изцяло ще Ви помогне да предпазите ги предпазите от корозия и ще удължи живота им.

 

 

8. Измийте ръцете си преди да смените батериите за слухов апарат

 

Винаги помнете, че мръсотията и влагата са опасни както за батериите за слуховия апарат, така и за самото устройство. Затова е от голямо значение да си измиете ръцете, преди да направите подмяната.

 

Любопитно

Въпрос: Коя марка батерии за слухов апарат има най-голяма издръжливост?

Отговор: За най-дълготрайните батерии за слухов апарат в света се считат тези с марката Rayovac.

 

Батерии за слухов апарат от Battery Market

 

При нас в Battery Market ще откриете най-добрите предложения и вариации на батерии за слухов апарат, производство на най-големите и утвърдени брандове в световен мащаб Това са съответно:

 

 • Rayovac
 • Duracell
 • Camelion

 

Опаковките батерии за слухов апарат съдържат съответно 6 или 2 броя батерии. Срокът на годност за всеки вид батерии е обозначен на плътно затворената опаковка на всеки отделен продукт.

 

 

Батерии за слухов апарат 4
Батерии за слухов апарат - доверете се на нас!

Батериите за слухов апарат е силно препоръчително да бъдат съхранявани при стайна температура, която да не нито прекалено висока, нито прекалено ниска. Най-добре, тези батерии за слухов апарат, които не използвате в момента, да останат в опаковката.  на съответната продуктова страница.

 

 

Важно: Самозалепващата лента, позиционирана върху батериите за слухов апарат гарантират тяхната пригодност. Поради тази причина, махнете лентата едва тогава, когато ще пристъпите към директната им употреба.

 

Можете да направите бърза, лесна и удобна поръчка на батерии за слухов апарат през нашия онлайн магазин, което ще Ви осигури по-голям комфорт и ефективност при планирането на Вашето общо потребление.

 

Разгледайте и поръчайте Батерии за слухов апарат

 

Ако възникнат някакви въпроси, ние сме на Ваше разположение: 0 7009 0087; 0888 006 946

 

 

Какво получавате от нашата продуктова категория “Батерии за слухов апарат”?

 

Всички продукти, които предлагаме са създадени съобразно напреднали технологични стандарти с висока мощност, надеждност и ефективност.

 

 • Ново поколение батерии за слухов апарат с по-високо напрежение, за по-бързо стартиране.
 • Нови дизайни, които предотвратяват раздуване и изтичане, осигурявайки оптимална работа и по-добра съгласуваност.
 • Батериите за слухов апарат се изваждат от опаковката и се поставят в устройството изключително лесно.
 • Еко опаковки, изработени от рециклирани или рециклируем материал.
 • Качествен контрол от утвърдени лидери в производството на батерии за слухов апарат.


Батерии за слухов апарат - грижа, поддръжка и правилна експлоатация
Батерии за слухов апарат - как да удължите живота им?
Батерии за слухов апарат от Battery Market
Какво получавате от нашата продуктова категория “Батерии за слухов апарат”?