Количка

0 артикула

Акумулаторни батерии AA - HR6

Филтри
«1 2»

Презареждащи батерии

Презареждащи батерии - ефективното и екологично решение

 

Презареждащи батерии - въведение

 

Презареждащите батерии по своята същност представляват вторична клетка или акумулатор, които могат да се зареждат и зареждат многократно, за разлика от вариантите за еднократна употреба. Презареждащите батерии се състоят от една или повече електрохимични клетки. Те се наричат още “акумулаторни”.

 

Много приспособления и устройства, които използваме в ежедневието си се нуждаят от преносими компоненти за захранване с енергия и използването на презареждащи батерии може да се окаже най-ефективният, рентабилен и целесъобразен избор за тази цел.

 

 

Презареждащи батерии 1
Презареждащи батерии - Ние имаме това, което търсите!
Акумулаторните или презареждащи батерии съдържат специални електрически клетки, които могат да се зареждат и използват повторно, за разлика от клетките на тези за еднократна употреба. Те акумулират и съхраняват енергия чрез процеса на обратими електрохимични реакции, което им позволява да издържат повече. Закупуването на комплект акумулаторни батерии ще Ви освободи от ангажимента за закупуването на нови компоненти за поне три години.

 

 

Презареждащи батерии - видове

 

Презареждащите батерии могат основно да се разделят на три основни категории. Първият тип е никел-кадмиева батерия, която има сравнително дълъг живот, въпреки че предлага по-ниско напрежение от другите два типа.

 

За разлика от този тип, никел-метал хидридът има значително по-високо напрежение, но изисква по-често зареждане.

 

Последната категория, известна още като най-добрия тип, са литиево-йонните презареждащи батерии. Тяхната цена може да се каже, че е относително по-висока, но в същото време те спестяват повече енергия и издържат много по-дълго в сравнение с вариациите на споменатите по-горе категории.

 

 

Презареждащи се батерии - как да изберем най-добрата марка?

 

Ако не сте запознати с презареждащите батерии, може да се окаже предизвителство да изберете точните за Вас. Много хора включват в търсенето си думата “перфектни”, когато става въпрос за батерии за многократна употреба, тъй като искат да бъдат сигурни, че инвестират парите си в най-добрия възможен вариант. Все пак, различни тестове, включително такива, обуславящи използването на различни марки за продължителни периоди от време, са извели няколко производителя, които се отличават с най-добрите характеристики.

 

  • Duracell
  • Varta
  • Camelion
  • Panasonic

 

 

Презареждащи батерии 2
Презареждащи батерии - купете от нас сега!
Свойствата на тези презареждащи батерии са изключително убедителни. Те могат да бъдат зареждани повторно и използвани повече стотици пъти. Следователно достигат капацитета си за зареждане едва след години на презареждане. Важно условие за дългия им експлоатационен живот, разбира се и тяхното правилно съхраняване, за да запазят капацитета си през годините. Препоръчително е презареждащите батерии да се държат при температура около 20 градуса по Целзий.

 

 

Купуването на акумулаторни батерии тип ААА е практика, която идва с конкретни предупреждения по отношение на това, което предлага пазарът. Когато правите своя избор, най-добре е да се спрете на опция, която ще Ви гарантира качество от реномиран производител.

 

Вижте всички презареждащи батерии

 

Презареждащи батерии - свойства и предимства

 

Преминаването към комплект презареждащи батерии и придружаващите ги зарядно устройство, може да се окаже изключително полезна инвестиция, предлагаща много предимства.

 

Зарядните устройства и акумулаторните батерии предлагат безброй възможности. По-долу ще Ви представим и пет основни предимства от използването на презареждащи батерии като алтернативата на тези за еднократна употреба.

 

1. Екологичност и природосъобразност

 

 

Презареждащи батерии 3
Презареждащи батерии - най-добрите батерии
Има два основни вида презареждащи батерии, като никел-металхидридният (NiMH) вариант е най-екологосъобразният избор. Въпреки това, никел-кадмиевите (NiCd) акумулаторни батерии са значително по-добър вариант в това отношение, особено в сравнение с компонентите за еднократна употреба.

 

 

Презареждащите батерии не създават толкова голямо количество отпадъци и използването им може да спести изхвърлянето на стотици варианти за еднократна употреба на база едно домакинство.

 

Презареждащите батерии също са много по-енергийно ефективни и изискват много по-малко зареждане, отколкото е необходимо за производството на материалите за еднократна употреба.

 

2. Спестяване на пари и средства

 

Презареждащите батерии са най-добрият избор, когато става въпрос за средно съотношение между качество и количество. Ако ги използвате правилно, батериите за многократна употреба могат да зареждат Вашите устройства хиляди пъти. Въпреки че на начален етап те струват повече от тези за еднократна употреба, от дългосрочна перспектива те определено са по-достъпният избор.

 

Реално, първоначално инвестирането в презареждащи батерии и зарядно устройство ще бъде по-скъпо от закупуването на пакет за еднократна употреба. Важно е обаче да се погледнете в дългосрочен план, за да видите как използването на им ще Ви спести наистина много средства.

 

Стандартните акумулаторни батерии имат възможност да се презареждат над 500 пъти. Когато сравняваме това с цената на компоненти за еднократна употреба, става очевидно, че е много по-евтино и ефективно да изберете алтернативата за презареждащи батерии.

 

3. Подобрено изпълнение

 

След като преминете към използването на презареждащи батерии, ще забележите по-добра производителност от страна на електрониката и устройствата, захранвани с тях.

 

Устройствата за еднократна употреба започват от 1.5 волта, когато са нови и тяхната мощност постоянно намалява през целия им живот. Презареждащите батерии от друга страна доставят 1.2 волта енергия през цялото време, докато се използват. Това осигурява оптимална работа и функционалност на използвания уред.

 

4. Факторът удобство

 

 

Презареждащи батерии 4
Презареждащи батерии - разгледайте всички наши продукти
Преминаването към презареждащи батерии предлага удобство в много аспекти. Обикновен, едно зарядно може да зарежда компоненти с еднакво устройство и много различни размери.

 

 

Презареждащите батерии се предлагат в голямо разнообразие от форми и дизайни, което гарантира на потребителите лесен избор, компактност, дълготрайност и надеждност.

 

Когато имате нужда да използвате даден уред, няма нужда да излизате и да търсите подходящ вариант - всичко, което Ви е необходимо е при Вас.

 

5. Ефективност на Вашето време

 

Презареждащите батерии могат да бъдат могат да Ви спестят много време в различни случаи и сценарии. Никога повече няма да губите време в търсене на батерия или да пропускате дадени възможности поради липса на работещ компонент.

 

6. Положително въздействие върху околната среда

 

Самото повторно използване на презареждащите батерии означава, че те намаляват необходимостта от постоянно производство и транспорт. Те консумират по-малко невъзобновяеми ресурси от другите видове, което има положителен ефект върху околната среда. Производството на батерии включва много рискове за екологията, като например използването на тежки метали, токсични химикали и корозивни компоненти, които често се отстраняват или транспортират неправилно. Следователно, поради ниското си ниво на производствени нужди и по-малкия брой на изхабени устройства, презареждащите батерии се считат за екологичен продукт.

 

 

Презареждащи батерии - топ избор

 

Презареждащите батерии съчетават различни предимства като по-ниски разходи, по-ефективно зареждане и по-малко негативно въздействие върху околната среда.

 

В съвременното производство на презареждащи батерии, водещите брандове значително са подобрили качеството на предлаганите продукти.

 

Потребителите, които избират презареждащи батерии, а не такива за еднократна употреба, със сигурност правят чудесен избор, тъй като това им дава възможност да използват достъпен, безвреден за околната среда и изключително ефективен метод за зареждане на своите устройства.

 

Разгледайте и поръчайте Презареждащи Батерии

 

  • AA
  • ААА
  • C
  • D
  • 9V

Презареждащи батерии - въведение
Презареждащи батерии - видове
Презареждащи се батерии - как да изберем най-добрата марка?
Презареждащи батерии - свойства и предимства
Презареждащи батерии - топ избор